Spuiter (fulltime)

Over De Klerk Binnenbouw

De Klerk Binnenbouw realiseert luxe jachtinterieurs op maat. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende vakmanschap, innovatieve productengineering en betrouwbare levertijden. In Moordrecht worden door engineers en tekenaars de ontwerpen gemaakt. De inkopers zorgen ervoor dat topkwaliteit materiaal beschikbaar is waarna alle onderdelen van de interieurs worden geproduceerd. Op de werven waar de jachten liggen worden vervolgens alle onderdelen ingebouwd en worden de tekeningen werkelijkheid.

 

EEN BIJZONDERE GESCHIEDENIS

Wat in 1873 begon als een bescheiden winkel in gevlochten matten, groeide uit tot een toonaangevende naam in interieurdesign en -uitvoering. Vroeg in de 20e eeuw, tijdens de hoogtijdagen van de art deco, was De Klerk in Nederland bekend als het grootste interieur- en meubelwarenhuis. Daarna ontwikkelde het familiebedrijf zich verder om zich te richten op interieurs voor luxe jachten. In 1978 verzorgde De Klerk Binnenbouw (DKB) het eerste complete interieur voor een Feadship. Sindsdien levert DKB op basis van uitzonderlijk vakmanschap het ene meesterwerk na het andere af. Sinds 2015 maakt De Klerk Binnenbouw deel uit van Koninklijke De Vries Scheepsbouw Groep.

De functie

De afdeling Spuiterij is een onderdeel van het productieproces en is de laatste schakel in de productie. Nadat de meubels en interieuronderdelen richting de afdeling Spuiterij gaan is het de bedoeling dat deze producten aan de hand van tekeningen, planning en vereiste kwaliteit afgewerkt worden. Dit doet de Spuiter via het beitsen, plamuren, schuren, kleurlak en blanke lak aanbrengen d.m.v. spuiten en poetsen. Hierbij wordt gewerkt met gereedschap en (hand)machines en met de apparatuur in de spuitcabines. Je werkt samen en onder toezicht van een collega Allround Spuiter. Nadat alle werkzaamheden afgerond zijn zorg je dat het eindproduct overgedragen wordt naar de afdeling Logistiek. Het is mogelijk om in de toekomst door te groeien naar de functie van Allround Spuiter en om je te specialiseren in onder andere als Kleurenspecialist

Wij vragen

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde MBO beroepsopleiding schilderen en je hebt werkervaring opgedaan via stages binnen een productieomgeving. Het is ook mogelijk om als leerling te starten en een interne opleiding te volgen. Je werkt netjes en je gaat altijd voor kwaliteit. Daarnaast ben je resultaatgericht en kan je prima zelfstandig en in een team werken. Je hebt kennis van verschillende gereedschappen en schuur- en spuitmachines. Je kennis is up to date van hout, beitsen, plamuren, lakken en schuurpapieren en je zorgt ervoor dat dit up to date blijft. Ook het lezen van werktekeningen is voor jou geen probleem en je communiceert duidelijk met je collega’s en je leidinggevende.

Wij bieden

Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk hebben en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Daarom bieden wij onze medewerkers 24 vakantiedagen en 19 dagen ADV. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en scholing aanwezig. Vervolgstappen in je carrière kun je bij de Klerk Binnenbouw ook buiten je eigen vakgebied zetten.

Extra informatie

Ben je enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van cv en motivatiebrief naar hrm@dkb.nl.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Roel Slikker (Chef Spuiterij)

tel. 0182 624200 of via hrm@dkb.nl.

 

Directe sollicitaties hebben de voorkeur boven voorstellen van bureaus.

Overzicht alle vacatures bij DKB en binnen feadship

Geïnteresseerd in deze vacature?